Tenim molta experiència en banquets i celebracions per grups: aniversaris, aniversaris nupcials, casaments, comunions i batejos.
Tenim varies propostes de menús per a grups amb diversos pressupostos, i una àmplia oferta de plats de pica-pica i segons a escollir per poder confeccionar menús a mida per cada ocasió. També elaborem pastissos personalitzats per encàrrec.
Disposem del restaurant de la planta baixa, amb capacitat per seixanta comensals, i el menjador petit que podem tancar com si fos un reservat, amb capacitat per vint comensals, ideal per petites celebracions familiars més íntimes.

El pastís és el símbol i personificació d’una celebració original, extraordinària i singular, i per això ha de ser únic.
Elaborem pastissos artesanals totalment personalitzats i al vostre gust, així cada un és diferent. De gustos clàssics, com el pastís de xocolata Sacher, el de nata i trufa, el tiramisú… i altres opcions més exòtiques com el de mango i te verd o de xocolata blanca i fruita de la passió.

I la nostra especialitat son els pastissos de pa de pessic, flonjos, lleugers i esponjosos. El de llimona combina molt bé amb nata de coco, el de xocolata, banyat amb més xocolata o guarnit amb nata de cafè, i el de taronja… amb una cobertura al Grand Marnier?

Deixa volar la teva imaginació i mirarem de fer-ho possible.
Recordeu que no tenim pastissos fets, només els fem per encàrrec.

En els enllaços inferiors trobareu algunes propostes de plats per fer un pica-pica, que es pot complementar amb un segon plat a escollir, i també una llista de pastissos. Aquestes propostes son orientatives ja que depèn de la disponibilitat del producte que pot variar segons l’època de l’any. Si us decanteu per algun plat que no hi consti, ens ho feu saber i intentarem adaptar-nos als vostres gustos.

El preu variarà segons els plats que escolliu, les begudes i el nombre de comensals.

ESCULL EL PICA-PICA

La nostra selecció de plats i aperitius per compartir.

OPCIONS

SELECCIÓ DE SEGONS

Recomanem donar a escollir entre dos segons plats.

OPCIONS

SELECCIÓ DE PASTISSOS

Algunes idees de les especialitats dolces de la casa.

OPCIONS