A Cal Pericas podreu gaudir d’una cuina d’arrels, cuidada, saludable, professional i totalment feta a casa.
Incorporem elements de la cuina tradicional catalana, com son els estofats, els mar i muntanya, els sofregits i les picades, actualitzats i alleugerits per adaptar-los als paladars d’avui.

Ens proveïm principalment de productes de temporada, frescos i de proximitat. I cuinem amb paciència i experiència, a foc lent i a la xup- xup per oferir-vos i recordar-vos els gustos de tota la vida.

Si preferiu fer un àpat més suau també us oferim amanides d’allò més variades, lleugeres i refrescants, i carns a la brasa acompanyades de patates fregides de veritat.

I per acabar, guardeu lloc per les nostres postres, el millor desenllaç d’un àpat rodó.

Com que fem cuina molt arrelada al territori, els seus principals ingredients també ho són. Els bolets esdevenen un dels elements clau en èpoques de primavera i tardor ja que permeten una gran diversitat de receptes, no només acompanyant la carn o el peix, sinó en forma de sopes i cremes, remenats i amanides. En son els principals protagonistes el cep a l’estiu, el rovelló, el rossinyol, la llenega i el fredolic durant els mesos de tardor, i la corriola, el moixernó i la múrgola a la primavera. I a l’hivern, les tòfones, que aromatitzen la nostra terrina de foie, disponible tot l’any perquè les conservem amb conyac.

La caça també és part del nostre receptari, principalment el cérvol que macerem amb vi negre i en fem un civet, i el senglar, que cuinem estofat.

Som un dels restaurants col·laboradors a les campanyes de “La Cuina del Bolet” i “La Cuina de la Caça i la Tòfona” que organitza el Gremi d’Hostaleria del Berguedà.

Compta amb nosaltres en les ocasions més especials i arrodoneix la teva festa amb un pastís original, personalitzat i únic.
Ja sigui per gaudir-lo a Cal Pericas o a casa, o també per fer un regal als més llaminers, si necessites un pastís…

…CLICA AQUÍ!