Som un restaurant de tracte senzill i proper on us servirem amb un somriure i intentarem resoldre tots els vostres dubtes.

Feu-nos saber si teniu intoleràncies o al·lèrgies alimentàries i us informarem de les opcions del menú adequades a la vostra dieta i si és necessari, ens adaptarem a les vostres necessitats perquè tothom pugui gaudir d’un bon àpat.

Cal Pericas s’ha reformat recentment. La part del restaurant consta de dos menjadors diferents però connectats. El primer, amb vistes al riu, al Pont Vell i al Pont de La Petita té capacitat per seixanta persones. Tenim taules de dues persones, de quatre persones i podem organitzar algunes taules grans, d’entre sis i com a màxim vint comensals.
Al menjador petit, rústic i acollidor, podreu seure al costat de la llar de foc els dies de més fresca. Hi ha vuit taules de quatre comensals i una taula rodona ideal per cinc persones.

Som la cinquena generació d’un negoci amb més de 150 anys d’història que ha anat passant de generació en generació, conservant l’esperit familiar i acollidor, i alhora renovant-se per adaptar-se al nous temps i a les preferències dels clients.
El Pere Pons Barallat de Cal Pericas de Massanes es va establir com a hostaler al carrer Verger el 1856. La Tomasa i el Josep van traslladar el negoci a la ubicació actual fa uns 60 anys. I ara el Pep i la Maria mantenen la tradició gastronòmica.
El 2022 hem estat guardonats com al Restaurant de Més Trajectòria del Berguedà.

Quan arribeu a La Pobla de Lillet trobareu un poble de caràcter costerut, amb característics passos coberts, i carrers estrets i pronunciats que serpentegen pel casc antic.
Descobriu el patrimoni medieval, i els vestigis de les indústries del tèxtil i el ciment. Gaudiu de l’entorn natural, dels rius, les muntanyes i boscos que l’envolten, ideal per al senderisme, la bicicleta de muntanya, l’esquí, la caça i la pesca.
Des de Cal Pericas us podem facilitar informació sobre les diferents activitats programades al poble i als voltants.